ALEHINNAT.FI - MAHTAVIA LEHTI TARJOUKSIA, EDULLISET LEHDET, NOPEAT NETTITILAUKSET - TILAA HETI ITSELLESI TAI LAHJAKSI

KÄSITTÄMÄTTÖMÄN UPEITA LEHTI TARJOUKSIA. VALITSE, KOKEILE, TUTUSTU JA IHASTU! KATSO MAHTAVAT ALEHINTAISET TARJOUKSET JA TILAA JO TÄNÄÄN! PIDÄ KIIRETTÄ, SILLÄ SUURIN OSA LEHTI TARJOUKSISTA ON VOIMASSA VAIN RAJOITETUN AJAN.

HUOM! Tarjouksia on todella paljon, joten koko sivun latautuminen saattaa kestää parikymmentä sekuntia tavallista pidempään ... hyvää kannattaa odottaa ...

HUOM! Tarjoushinnat ja mahdolliset tilaajalahjat muuttuvat tiheään tahtiin, joten ajantasaisimmat ja voimassaolevat tiedot löydät aina tarjouslinkin klikkauksen jälkeen kyseisen tuotteen tilauslomakkeen yhteydestä.

Ale-hinnat

Matot - matto tarjouksia

TV-kanavia

Matkapuhelimet

Hotellit lennot matkat

LEHTI TARJOUS

Tervetuloa ALEHINNAT.FI -palvelun lehtisivustolle!

Alehinnat.fi palvelusta voit tilata haluamasi lehden helposti ja nopeasti edulliseen tutustumistarjoushintaan. Tilaa tarjous lehti suoraan omaan kotiisi tai lahjaksi sinulle tärkeälle ihmiselle. Huomaa, että suurin osa lehtien tarjouksista on voimassa vain rajoitetun ajan, joten valitse lehti ja tee tarjoushintainen tilaus heti!


Koe uusi TV-elämys! Canal Digitalin uusi OnePlace UHD-digiboksi on enemmän kuin pelkkä TV – se yhdistää kaikki suosituimmat sisällöt ja viihdesovellukset saumattomaksi kokonaisuudeksi. Nyt nopeimmille 24 kk Canal Digital -tilauksiin OnePlace 0 €! HD-antenni ja perusasennus kaupan päälle. Tilaa nyt!

LEHTI LEHDET LEHTIÄ

Suosittu lahjaidea - lehti

Lukeminen sopii kaikenikäisille. Lehtien ja kirjojen lukeminen ei ole sidottu aikaan tai paikkaan. Lukuharrastuksesta on hyötyä ja runsaasti iloa monilla elämän alueilla.

Hyvin laajasti määriteltynä lukutaidon käsite sisältää lukemisen lisäksi myös kirjoittamisen, laskemisen ja sivistyksen. Lukeminen tarkoittaa kirjoihin, lehtiin ja muihin julkaisuihin tutustumista ja niihin perehtymistä lukemalla.

Lukemisella on useita hyödyllisiä oheisvaikutuksia. Lukeminen muun muassa parantaa empatiakykyä, avartaa ajatusmaailmaa, lisää älykkyyttä, herättelee mielikuvitusta sekä kasvattaa yleissivistystä. Vaikka lukuharrastus on useimmiten yksin harrastamista, niin on myös olemassa erilaisia luku- ja kirjallisuuspiirejä, joissa luetaan jokin teos, lehti tai julkaisu ja sitten aiheesta keskustellaan yhdessä.

Lukeminen on säilynyt edelleen yhtenä suosituimmista harrastuksista niin nuorilla kuin aikuisillakin. Kansainvälisen vertailun mukaan suomalaiset lukevat erittäin monipuolisesti, vaikka eivät välttämättä ajallisesti eniten. Suomalaiset lukevat niin painettuja lehtiä ja kirjoja kuin internet-sivustojen tekstejäkin.

Sujuva ja ymmärtävä lukutaito kehittyy monen vaiheen kautta pitkän ajan kuluessa. Jo ennen kouluikää olemme omaksuneet monenlaisia taitoja, jotka valmentavat meitä lukemiseen. Näitä yleisiä oppimisvalmiuksia ovat etenkin näönvaraisen muistin taidot, kyky keskittyä, työskentelytaidot, motivaatio, hienomotoriset taidot, vuorovaikutukselliset taidot, hahmottamisen taidot, yleinen suoritustaso sekä terveydentila ja fyysinen jaksaminen. Yleisten oppimisvalmiuksien kehittymiseen vaikuttavat sekä perinnölliset taipumukset että lapsen kasvuympäristön olosuhteet ja virikkeet.

Lukemaamme kirjallisuuteen voidaan laajasti sisällyttää kaunokirjallisuuden ja tietokirjallisuuden ohella kaikki kirjoitetut tekstit ja puhutut tarinat. Kirjojen ohella lukemista tarjoavat sanomalehdet, aikakausilehdet, sarjakuvalehdet, sähköisesti julkaistut teokset ja suulliset tarinaperinteet.

Teknisen ja ymmärtävän lukutaidon lisäksi erotetaan myös esimerkiksi monilukutaito, digitaalinen lukutaito, informaatiolukutaito, intertekstuaalinen lukutaito, interventiolukutaito, kulttuurinen lukutaito, medialukutaito, televisuaalinen lukutaito, teknologialukutaito, tietokonelukutaito, verkkolukutaito, visuaalinen lukutaito ja ympäristölukutaito.

Suomalaiset nuoret kuuluvat maailman parhaisiin lukijoihin. Tänä päivänä erityisen suosittua lukemista ovat kirjojen ja lehtien lisäksi etenkin internetin sosiaaliset verkkosivustot ja keskustelupalstat sekä omiin harrastuksiin liittyvä lukeminen. Lukeminen on erittäin hyödyllistä!


Alehinnat etusivu

Piilolinssit

Muotia vaatteita

Lelut leikkikalut

Lisäravinteet

Lehtiä lukemista

Tilaa lehti tai kirja

Matkaoppaat

SÄÄSTÄ RAHAA SÄÄSTÄ AIKAA SÄÄSTÄ VAIVAA

Tilaa suoraan netistä helposti ja edullisesti


Lähteet ja kuvat: Omat kirjoitukset / Wikipedia / Public Domain.

Lähetä parannusehdotuksia, kysymyksiä tai vastaavaa. Yksityisyyden suoja. Kiitos!

Halvat hotellit lennot ja matkat

Matkatarjouksia

Lentotarjouksia

Hotellitarjouksia

Matkatoimistoja

All rights reserved. Unauthorized copying of this page prohibited.