ALEHINNAT.FI - MAHTAVIA LELUTARJOUKSIA, EDULLISIA LEIKKIKALUJA JA LASTENVAATTEITA, NOPEAT NETTITILAUKSET - TILAA HETI LAPSELLESI TAI LAHJAKSI

KÄSITTÄMÄTTÖMÄN UPEITA LELU TARJOUKSIA. VALITSE, KOKEILE, TUTUSTU JA IHASTU! KATSO MAHTAVAT ALEHINTAISET TARJOUKSET JA TILAA JO TÄNÄÄN! PIDÄ KIIRETTÄ, SILLÄ SUURIN OSA LELU TARJOUKSISTA ON VOIMASSA VAIN RAJOITETUN AJAN.

HUOM! Tarjoushinnat ja mahdolliset tilaajalahjat muuttuvat tiheään tahtiin, joten ajantasaisimmat ja voimassaolevat tiedot löydät aina tarjouslinkin klikkauksen jälkeen kyseisen tuotteen tilauslomakkeen yhteydestä.

Ale-hinnat

Lehtitarjoukset

Sää ja 5vrk sääennuste

Leluja lelukauppa

Matot - matto tarjouksia

Matkapuhelimet

Taide teos taidekauppa

Hotellit lennot matkat

Tervetuloa ALEHINNAT.FI -palvelun lelusivustolle!

Alehinnat.fi palvelusta voit tilata haluamasi tuotteen helposti ja nopeasti edulliseen tutustumistarjoushintaan. Tilaa suoraan omaan kotiisi tai lahjaksi sinulle tärkeälle ihmiselle. Huomaa, että suurin osa tarjouksista on todellakin voimassa vain rajoitetun ajan, joten tee tilaus heti!

LELUT LEIKKIKALUT LASTENVAATTEET

Leluja jopa -40 % alennuksella Leluja jopa -40 % alennuksella

Lelu eli leikkikalu on leikkimiseen ja oppimiseen tarkoitettu väline lapsille, aikuisille ja eläimille. Leikin ja lelujen avulla hahmotetaan ympäröivää todellista maailmaa. Hyvää lelua voi käyttää monin tavoin hauskasti ja luovasti. Tavallisimmat lelutyypit ovat koottavat lelut kuten legot, nuket ja pehmolelut, leluautot, pala- ja älypelit, liikuntaleikkivälineet ja lemmikkien lelut. Lelujen päämateriaaleina käytetään yleensä puuta, muovia ja metallia sekä näiden yhdistelmiä. Monet lelut sisältävät myös elektroniikkaa. Ostolelujen lisäksi luonnosta löytyy paljon hyvää lelumateriaalia. Suosittuja itsetehtyjä leluja ovat esimerkiksi pajupillit, kaarnalaivat ja käpylehmät. Tunnetuimpia ostoleluja ovat esimerkiksi Barbie-nukke, jojo, My Little Pony, puuhevonen, radio-ohjattavat autot ja vesipyssy.

teddy nalle lelut legot leikkikalut lelunalle lego
Pehmoinen Teddy-nalle

Lelujen historia on pitkä. Jo muinaisilta ajoilta kuten induskulttuurista sekä antiikin Kreikasta ja Roomasta on säilynyt selvästi leikkimistarkoitusta varten tehtyjä esineitä. Vanhimpia löydettyjä leluja ovat olleet pienet lelukärryt, lintujen muotoiset pillit, leluapinat ja terrakottalelut. Ennen vanhaan lelut tehtiin yleensä itse ja ne valmistettiin kotoa löytyvistä materiaaleista kuten puusta, nahasta, luusta, kankaasta ja raudasta. Ensimmäiset lelut ovat liittyneet kotipiirin asioihin. Suosittuja leluja ovat olleet etenkin kotieläimet ja nuket. Esimerkkejä 1900-luvun alun leluista ovat puuautot puupyörineen, kankaasta tehdyt nuket ja nahkainen jalkapallo.

lego palikat duplo palikat lelu
Lego-palikoita

Läntisissä maissa alettiin kiinnittää huomiota lapsuuteen, lapsen olemukseen ja kasvatukseen 1700-luvun lopulla. Tällöin myös lelujen merkitys kasvoi. Pienimuotoinen leikkikaluteollisuus alkoi kehittyä jo 1500-luvulla Saksassa. Lelujen massatuotanto alkoi teollistumisen myötä 1800-luvulla Saksassa, Ranskassa Yhdysvalloissa ja Japanissa. Tällöin syntyivät myös ensimmäiset varsinaiset lelukaupat. Leluteollisuus otti käyttöön 1900-luvun puolivälissä uusia materiaaleja kuten bakeliitin, posliinin, kipsin ja alumiinin. Leluista tuli vähitellen monimutkaisempia.

bratz nukke lelu
Bratz-nukkeja

Nykyisin leluja hyödynnetään paljon uusien populaarikulttuurin tuotteiden kuten elokuvien markkinoinnissa. Esimerkiksi Hämähäkkimies, Tähtien Sota, Harry Potter, Taru sormusten herrasta ja Narnia ovat elokuvia, joiden pohjalta on syntynyt monia uusia leluja. Maailman suurin leluvalmistaja on yhdysvaltalainen Mattel ja Suomen suurin leluvalmistaja on jyväskyläläinen Oy Juho Jussila. Euroopan unionissa leluja koskevat turvallisuusvaatimukset määritellään niin sanotussa leludirektiivissä. Suomessa lelujen valmistajan tulee aina vahvistaa CE-merkinnällä, että lelut ovat määräysten mukaisia.


Alehinnat etusivu

Piilolinssit

Muotia vaatteita

Lelut leikkikalut

Lisäravinteet

TV-kanavia

Lehtiä lukemista

Tilaa lehti tai kirja

Matkaoppaat

Linkit

SÄÄSTÄ RAHAA SÄÄSTÄ AIKAA SÄÄSTÄ VAIVAA

Tilaa suoraan netistä helposti ja edullisesti


Lähteet ja kuvat: Omat kirjoitukset / Wikipedia / Public Domain / Pixabay.

Lähetä parannusehdotuksia, kysymyksiä tai vastaavaa. Yksityisyyden suoja. Kiitos!

Halvat hotellit lennot ja matkat

Matkatarjouksia

Lentotarjouksia

Hotellitarjouksia

Matkatoimistoja

Senioripelaajat

Aivoharjoittelu

Klassikkopelit

All rights reserved. Unauthorized copying of this page prohibited.

Lisää tämä sivu suosikkeihisi. (CTRL+D)