ALEHINNAT.FI - MAHTAVIA PUHELINTARJOUKSIA, EDULLISET MATKAPUHELIMET JA KÄNNYKÄT, NOPEAT NETTITILAUKSET - TILAA MATKAPUHELIN HETI

KÄSITTÄMÄTTÖMÄN UPEITA PUHELINTARJOUKSIA. VALITSE, KOKEILE, TUTUSTU JA IHASTU! KATSO ALEHINTAISET MATKAPUHELINTARJOUKSET JA TILAA PUHELIN JO TÄNÄÄN! PIDÄ KIIRETTÄ, SILLÄ SUURIN OSA MATKAPUHELINTARJOUKSISTA ON VOIMASSA VAIN RAJOITETUN AJAN.

HUOM! Tarjoushinnat ja mahdolliset tilaajalahjat muuttuvat tiheään tahtiin, joten ajantasaisimmat ja voimassaolevat tiedot löydät aina tarjouslinkin klikkauksen jälkeen kyseisen tuotteen tilauslomakkeen yhteydestä.

Ale-hinnat

Lehtitarjoukset

Sää ja 5vrk sääennuste

Leluja lelukauppa

Matot - matto tarjouksia

Matkapuhelimet

Taide teos taidekauppa

Hotellit lennot matkat

Tervetuloa ALEHINNAT.FI -palvelun puhelin sivustolle!

Alehinnat.fi palvelusta voit tilata haluamasi matkapuhelimen, liittymän ja lisätarvikkeet helposti ja nopeasti edulliseen internet-tarjoushintaan. Tilaa matkapuhelin, liittymä tai tarvikkeita heti suoraan omaan kotiisi. Huomaa, että suurin osa puhelin- ja liittymätarjouksista on todellakin voimassa vain rajoitetun ajan, joten tee tilaus heti!

PUHELIN

puhelin tarjous kuva
Perinteinen puhelin

Puhelimen keksi noin vuonna 1849 italialainen keksijä Antonio Meucci, joka kutsui puhelinta nimellä teletrofono. Aikaisemmin kunnia ensimmäisen puhelimen keksimisestä annettiin yhdysvaltalaisen Alexander Graham Bellin vuonna 1876 esittelemälle telephonelle, mutta vuonna 2001 tunnustettiin, että Meucci ehti keksiä puhelimen ennen Belliä. Puhelin on tietoliikenteeseen käytettävä laite, joka on suunniteltu siirtämään puhetta pitkiä matkoja. Puhelimet toimivat sähköisten signaalien avulla. Puhelimia on kahta päätyyppiä; lankapuhelimia ja radiopuhelimia. Lankapuhelimet ovat yhteydessä puhelinkeskukseen johtimen, radiopuhelimet taas radioaaltojen välityksellä. Kannettavia radiopuhelimia on käytetty erikoistarkoituksiin jo 1900-luvun alkupuolella, mutta matkapuhelimet yleistyivät varsinaisesti vasta 1990-luvulla.

matkapuhelin tarjous kännykkä kuva
Ensimmäisiä matkapuhelimia

Matkapuhelin on puhelin, joka toimii radiotekniikalla soluverkossa. Kännykkä on Nokian rekisteröimä tuotemerkki matkapuhelimelle. Maailmassa arvioidaan olevan noin 4,6 miljardia matkapuhelinliittymää. Matkapuhelinverkkojen peitto on noin 15 % maapallon maa-alueista. Nykyaikaisen matkapuhelimen perusominaisuuksia puheluiden soittamisen ja niihin vastaamisen lisäksi ovat tekstiviestit, ladattavat moniääniset soittoäänet ja WAP. Lähes kaikilla uusilla puhelinmalleilla voi myös ottaa kuvia, pelata, soittaa musiikkia, kuunnella radiota, käyttää sähköpostia, selailla verkkosivuja ja latailla Java ME-pelejä tai sovelluksia. Niin kutsutuilla älypuhelimilla voi myös navigoida ja etsiä julkisen liikenteen reittejä ja aikatauluja. Älypuhelimille on myös paljon muita sovelluksia käyttäjien ja yritysten tekeminä. Tavallisesti matkapuhelimen akussa riittää puheaikaa noin neljäksi tunniksi. Maailman suurimmat matkapuhelinten valmistajat ovat Nokia, Samsung, LG Group, Motorola ja Sony Ericsson.

Matkapuhelin on kehittynyt paljon viime vuosina. Matkapuhelimen perustyyppi on GSM-puhelin, jolla voi soittaa ja lähettää sekä vastaanottaa tekstiviestejä. Perustyypin parannelluissa malleissa on mahdollista soittaa kaksilla taajuusalueilla, jolloin kyseessä alkoi olla kaksitaajuusmatkapuhelimet. Yksinkertaista matkapuhelimen Internet-selailua varten kehitettiin WAP-puhelimet, kuten vuonna 1999 Nokia 7110, joka perustui paljolti Nokia 6150:n tekniikkaan. Seuraavana kehitysvaiheena olivat GPRS-matkapuhelimet, joiden tietoliikenneratkaisu mahdollisti puhelukanavan varaavaa datasiirtoa joustavamman ratkaisun tiedonsiirrolle esimerkiksi WAP:ia varten. Manner-Suomeen kolmelle televerkko-operaattorille valmistuivat GPRS-verkot kesällä 2001 ja ne olivat maanlaajuisia kuten GSM-verkotkin. Seuraava kehitysvaihe GPRS:ää nopeamman parannetun GPRS:n EDGE:n myötä oli kameramatkapuhelimet. Pian kameramatkapuhelimista kehittyi multimediamatkapuhelimia, kun tietoliikenne ja puhe alkoivat siirtyä 3G-verkossa ja musiikin ja musiikkivideoiden lataaminen tuli mielekkääksi. Multimediamatkapuhelimia kehitteli muun muassa SonyEricsson eli japanilainen viihde-elektroniikkayritys Sony yhdessä ruotsalaisen puhelinyritys Ericssonin kanssa.

Tavallisen matkapuhelintekniikan rinnalle on noussut satelliittipuhelintekniikka, jolla on maapallolla 100 %:n kattavuus syrjäseuduille, merialuille ja muualle minne GSM-verkot eivät vielä yllä. Satelliittipuhelimien käyttäjiä ovat laivat, retkeilijät, veneilijät, lentäjät, teollisuus ja myös syrjäseuduilla asuvat. Satelliittipuhelimet ja tavalliset matkapuhelimet eroavat siinä, että satelliittipuhelin on yhteydessä avaruuteen sijoitettuun satelliittiin ja satelliittipuhelimet ovat myös kooltaan hieman suurempia kuin matkapuhelimet. Satelliittipuhelimissa on useita erilaisia järjestelmiä, jotka ovat aloittaneet toimintansa eri aikaan. Muun muassa Inmarsatilla on monia erilaisia päätteitä kuten uusimpina BGAN ja FleetBroadband, joissa datanopeudet ovat jo liki 500 kb/s. Suomessa satelliittipalveluita tarjoavat Hansabaltic ja Telemar. Molemmat edustavat Suomessa Inmarsat, Iridium, Globalstar ja Thuraya satelliittijärjestelmiä.

LATAA UUSIA SOITTOÄÄNIÄ PUHELIMEESI

LATAA UUSIA KÄNNYKKÄPELEJÄ


Alehinnat etusivu

Piilolinssit

Muotia vaatteita

Lelut leikkikalut

Lisäravinteet

TV-kanavia

Lehtiä lukemista

Tilaa lehti tai kirja

Matkaoppaat

Linkit

SÄÄSTÄ RAHAA SÄÄSTÄ AIKAA SÄÄSTÄ VAIVAA

LATAA PUHELIMEESI UUSIA TAUSTAKUVIA JA LOGOJA


Lähteet ja kuvat: Omat kirjoitukset / Wikipedia / Public Domain / Pixabay.

Lähetä parannusehdotuksia, kysymyksiä tai vastaavaa. Yksityisyyden suoja. Kiitos!

Halvat hotellit lennot ja matkat

Matkatarjouksia

Lentotarjouksia

Hotellitarjouksia

Matkatoimistoja

Senioripelaajat

Aivoharjoittelu

Klassikkopelit

All rights reserved. Unauthorized copying of this page prohibited.

Lisää tämä sivu suosikkeihisi. (CTRL+D)