ALEHINNAT.FI - VALTAVIA TV-KANAVAPAKETTITARJOUKSIA, EDULLISIA MAKSUKANAVIA, NOPEAT SATELLIITTI-TV TILAUKSET - TILAA HETI ITSELLE TAI LAHJAKSI

KÄSITTÄMÄTTÖMÄN UPEITA TV-KANAVAPAKETTI TARJOUKSIA. VALITSE, KOKEILE, TUTUSTU JA IHASTU! KATSO MAHTAVAT ALEHINTAISET TV-KANAVA TARJOUKSET JA TILAA JO TÄNÄÄN! PIDÄ KIIRETTÄ, SILLÄ SUURIN OSA TV-KANAVA TARJOUKSISTA ON VOIMASSA VAIN RAJOITETUN AJAN.

HUOM! Tarjouksia on todella paljon, joten koko sivun latautuminen saattaa kestää parikymmentä sekuntia tavallista pidempään ... hyvää kannattaa odottaa ...

HUOM! Tarjoushinnat ja mahdolliset tilaajalahjat muuttuvat tiheään tahtiin, joten ajantasaisimmat ja voimassaolevat tiedot löydät aina tarjouslinkin klikkauksen jälkeen kyseisen tuotteen tilauslomakkeen yhteydestä.

Ale-hinnat

Matot - matto tarjouksia

TV-kanavia

Matkapuhelimet

Hotellit lennot matkat

Tervetuloa ALEHINNAT.FI -palvelun TV-kanavat sivustolle!

Alehinnat.fi palvelusta voit tilata haluamasi tuotteen helposti ja nopeasti edulliseen tutustumistarjoushintaan. Tilaa suoraan omaan kotiisi tai lahjaksi sinulle tärkeälle ihmiselle. Huomaa, että suurin osa tarjouksista on todellakin voimassa vain rajoitetun ajan, joten tee tilaus heti!

SUOMALAISET VALTAKUNNALLISET TV-KANAVAT SEKÄ

CANAL DIGITAL CANAL+ PLUSTV JA URHO TV MAKSUKANAVAT

Televisio tuli Suomeen 1950-luvulla. Ensimmäinen antennien välityksellä esitetty televisiolähetys toteutettiin Helsingissä vuonna 1955. Melkein jokaisessa suomalaisessa kotitaloudessa on ollut 1970-luvulta lähtien vähintään yksi televisiovastaanotin.

Canal Digital tarjous

Tilaa Canal Digital.

Televisiokanavia on sekä kaupallisia että julkisia. Suomessa maksuttomia maanlaajuisia kanavia ovat julkiset YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema ja YLE FST5 sekä kaupalliset MTV3, Sub, Nelonen, Urheilukanava, Liv, JIM, The Voice ja TV Viisi.

YLE TV1 on Yleisradion omistama televisiokanava, joka tarjoaa yleisölle suomeksi uutisia, urheilua ja viihdettä. YLE TV1:n ohjelmistosta lähes 70% koostuu asiaohjelmista ja ohjelmistosta yli kaksi kolmasosaa on kotimaista tuotantoa. YLE TV2 eli Kakkonen täydentää TV1:n ohjelmia keskittymällä lasten ja nuorten ohjelmiin, urheilutapahtumiin ja musiikkiviihteeseen. YLE Teema on kulttuurin, tieteen ja oppimisen alueisiin keskittynyt Yleisradion digi-tv-kanava. Kanavan ohjelmistoon kuuluu paljon dokumentteja ja kulttuuriin liittyviä asiaohjelmia. YLE FST5 (Finlands Svenska Television) on Yleisradion digitaalinen ruotsinkielinen televisiokanava, joka lähettää uutisia, asia- ja lastenohjelmia sekä kulttuuria, urheilua ja viihdettä.

MTV3 (kanavan mainonnassa usein maikkari) on Suomen katsotuin kaupallinen televisiokanava. MTV3:n ohjelmistosta noin puolet on kotimaista ja puolet ulkomaista ohjelmaa. Sub on suomalainen kaupallinen televisiokanava, jonka ohjelmisto on viihdepainotteista. Subin ohjelmisto on lähinnä sekoitus ulkomaisia, yleensä amerikkalaisia televisiosarjoja, tosi-tv:tä ja elokuvia.

Nelonen on koko Suomen digitaalisesti kattava televisiokanava. Ohjelmisto koostuu kotimaisista ja kansainvälisistä sarjoista, 4D-dokumenteista ja viikonloppuisin elokuvista.

Urheilukanava on suomalainen urheiluun erikoistunut televisiokanava, joka näkyy maksutta useimmissa kaapeliverkoissa sekä maanpäällisessä digiverkossa. Urheilukanava lähettää muun muassa jalkapalloa, pesäpalloa, jääkiekkoa, salibandya, yleisurheilua, golfia, moottoriurheilua, tennistä ja raviurheilua.

Liv on suomalainen mainosrahoitteinen, kaupallinen televisiokanava. Liv keskittyy lifestyle-ohjelmistoon.

JIM (lyhenne sanoista Jotain ihan muuta) on valtakunnallinen, mainosrahoitteinen televisiokanava. JIM:n ohjelmatarjonta koostuu pääasiassa yhdysvaltalaisista televisiosarjoista.

The Voice on suomalainen maksuton puolivaltakunnallinen digitaalinen televisiokanava. Kanava on suunnattu lähinnä nuorisolle. Se keskittyy erityisesti musiikkiin, mutta ohjelmistoon kuuluu myös elokuvaesittelyjä, viihdettä ja huumoria.

TV Viisi on maksuton suomalainen televisiokanava. TV Viiden ohjelmaa ovat kotimaiset ja ulkomaiset viihdeohjelmat.

SuomiTV on maksuton laadukkaisiin ohjelmiin panostava perhekanava. SuomiTV ei lähetä lasten valveillaoloaikana lainkaan väkivaltaa tai ahdistavaa ohjelmistoa. SuomiTV:n tunnetuimpia ohjelmia ovat uutisten ohella muun muassa Kymppitonni ja Suomi laulaa.

Suomen maksuttomien ja kaupallisten maanlaajuisten kanavien lisäksi on paljon muitakin Suomessa näkyviä TV-kanavia kuten Viasat TV 1000, Canal Digital Canal + PlusTV ja Urho TV.

Viasat on tilaajamäärältään pohjoismaiden suurin maksullisia digitaalisia satelliittikanavia välittävä yritys. Viasatin kautta on mahdollista seurata noin viittäkymmentä televisiokanavaa. Viasatin kaapeli- ja satelliittielokuvakanavista tunnetuimpia ovat TV1000-kanavat.

Canal Digitalin Canal+ sisältää pohjoismaisia maksullisia TV-kanavia, joiden ohjelmistoa ovat muun muassa elokuvat ja urheilu.

Urho TV on uusi suomalainen maksukanava, jonka kautta voi katsoa jääkiekon SM-liigan otteluita suorina lähetyksinä. Urho TV:stä voi seurata suorana myös jalkapalloa, koripalloa ja lentopalloa eli Veikkausliigaa, Korisliigaa ja Lentisliigaa. Tilaa UrhoTV Total ja voit itse valita mitä ottelua katsot!


Alehinnat etusivu

Piilolinssit

Muotia vaatteita

Lelut leikkikalut

Lisäravinteet

Lehtiä lukemista

Tilaa lehti tai kirja

Matkaoppaat

SÄÄSTÄ RAHAA SÄÄSTÄ AIKAA SÄÄSTÄ VAIVAA


Lähteet ja kuvat: Omat kirjoitukset / Wikipedia / Public Domain.

Lähetä parannusehdotuksia, kysymyksiä tai vastaavaa. Yksityisyyden suoja. Kiitos!

Halvat hotellit lennot ja matkat

Matkatarjouksia

Lentotarjouksia

Hotellitarjouksia

Matkatoimistoja

All rights reserved. Unauthorized copying of this page prohibited.