ALEHINNAT.FI - VALTAVIA TV-KANAVAPAKETTITARJOUKSIA, EDULLISIA MAKSUKANAVIA, NOPEAT SATELLIITTI-TV TILAUKSET - TILAA HETI ITSELLE TAI LAHJAKSI

KÄSITTÄMÄTTÖMÄN UPEITA TV-KANAVAPAKETTI TARJOUKSIA. VALITSE, KOKEILE, TUTUSTU JA IHASTU! KATSO MAHTAVAT ALEHINTAISET TV-KANAVA TARJOUKSET JA TILAA JO TÄNÄÄN! PIDÄ KIIRETTÄ, SILLÄ SUURIN OSA TV-KANAVA TARJOUKSISTA ON VOIMASSA VAIN RAJOITETUN AJAN.

HUOM! Tarjoushinnat ja mahdolliset tilaajalahjat muuttuvat tiheään tahtiin, joten ajantasaisimmat ja voimassaolevat tiedot löydät aina tarjouslinkin klikkauksen jälkeen kyseisen tuotteen tilauslomakkeen yhteydestä.

Ale-hinnat

Lehtitarjoukset

Sää ja 5vrk sääennuste

Leluja lelukauppa

Matot - matto tarjouksia

Matkapuhelimet

Taide teos taidekauppa

Hotellit lennot matkat

Tervetuloa ALEHINNAT.FI -palvelun TV-kanavat sivustolle!

Alehinnat.fi palvelusta voit tilata haluamasi tuotteen helposti ja nopeasti edulliseen tutustumistarjoushintaan. Tilaa suoraan omaan kotiisi tai lahjaksi sinulle tärkeälle ihmiselle. Huomaa, että suurin osa tarjouksista on todellakin voimassa vain rajoitetun ajan, joten tee tilaus heti!

SUOMALAISET VALTAKUNNALLISET TV-KANAVAT SEKÄ

CANAL DIGITAL MAKSUKANAVAT JA KANAVAPAKETTI

Televisio tuli Suomeen 1950-luvulla. Ensimmäinen antennien välityksellä esitetty televisiolähetys toteutettiin Helsingissä vuonna 1955. Melkein jokaisessa suomalaisessa kotitaloudessa on ollut 1970-luvulta lähtien vähintään yksi televisiovastaanotin.

Televisiokanavia on sekä kaupallisia että julkisia. Suomessa maksuttomia maanlaajuisia kanavia ovat julkiset YLE TV1, YLE TV2, YLE Teema ja YLE FST5 sekä kaupalliset MTV3, Sub, Nelonen, Urheilukanava, Liv, JIM, The Voice ja TV Viisi.

YLE TV1 on Yleisradion omistama televisiokanava, joka tarjoaa yleisölle suomeksi uutisia, urheilua ja viihdettä. YLE TV1:n ohjelmistosta lähes 70% koostuu asiaohjelmista ja ohjelmistosta yli kaksi kolmasosaa on kotimaista tuotantoa. YLE TV2 eli Kakkonen täydentää TV1:n ohjelmia keskittymällä lasten ja nuorten ohjelmiin, urheilutapahtumiin ja musiikkiviihteeseen. YLE Teema on kulttuurin, tieteen ja oppimisen alueisiin keskittynyt Yleisradion digi-tv-kanava. Kanavan ohjelmistoon kuuluu paljon dokumentteja ja kulttuuriin liittyviä asiaohjelmia. YLE FST5 (Finlands Svenska Television) on Yleisradion digitaalinen ruotsinkielinen televisiokanava, joka lähettää uutisia, asia- ja lastenohjelmia sekä kulttuuria, urheilua ja viihdettä.

MTV3 (kanavan mainonnassa usein maikkari) on Suomen katsotuin kaupallinen televisiokanava. MTV3:n ohjelmistosta noin puolet on kotimaista ja puolet ulkomaista ohjelmaa. Sub on suomalainen kaupallinen televisiokanava, jonka ohjelmisto on viihdepainotteista. Subin ohjelmisto on lähinnä sekoitus ulkomaisia, yleensä amerikkalaisia televisiosarjoja, tosi-tv:tä ja elokuvia.

Nelonen on koko Suomen digitaalisesti kattava televisiokanava. Ohjelmisto koostuu kotimaisista ja kansainvälisistä sarjoista, 4D-dokumenteista ja viikonloppuisin elokuvista.

Urheilukanava on suomalainen urheiluun erikoistunut televisiokanava, joka näkyy maksutta useimmissa kaapeliverkoissa sekä maanpäällisessä digiverkossa. Urheilukanava lähettää muun muassa jalkapalloa, pesäpalloa, jääkiekkoa, salibandya, yleisurheilua, golfia, moottoriurheilua, tennistä ja raviurheilua.

Liv on suomalainen mainosrahoitteinen, kaupallinen televisiokanava. Liv keskittyy lifestyle-ohjelmistoon.

JIM (lyhenne sanoista Jotain ihan muuta) on valtakunnallinen, mainosrahoitteinen televisiokanava. JIM:n ohjelmatarjonta koostuu pääasiassa yhdysvaltalaisista televisiosarjoista.

The Voice on suomalainen maksuton puolivaltakunnallinen digitaalinen televisiokanava. Kanava on suunnattu lähinnä nuorisolle. Se keskittyy erityisesti musiikkiin, mutta ohjelmistoon kuuluu myös elokuvaesittelyjä, viihdettä ja huumoria.

TV Viisi on maksuton suomalainen televisiokanava. TV Viiden ohjelmaa ovat kotimaiset ja ulkomaiset viihdeohjelmat.

Suomen maksuttomien ja kaupallisten maanlaajuisten kanavien lisäksi on paljon muitakin Suomessa näkyviä TV-kanavia kuten Viasat Film, Canal Digital, Elisa Viihde Aitio, SF Kids Play ja Viaplay.

Viasat on tilaajamäärältään pohjoismaiden suurin maksullisia digitaalisia satelliittikanavia välittävä yritys. Viasatin kautta on mahdollista seurata noin viittäkymmentä televisiokanavaa.

Canal Digital tarjoaa viihdettä joka hetkeen koko perheelle ja se sisältää muun muassa elokuvia ja urheilua!

Canal Digitalilla on saatavilla yli 60 huippukanavaa. Viasat Urheilu, C More Total, Perhe HD ja Nelonen Paketti sisältävät huikean määrän HD-kanavia, tuhansia tunteja elokuvia, tv-sarjoja, dokumentteja ja tietysti live-urheilua kuten jääkiekkoa, jalkapalloa, hiihtoa ja formuloita.

Tilatessasi Canal Digitalin kanavapaketin, saat OnePlace UHD-digiboksin sekä HD-antennin, jotka takaavat huikean kuvan- ja äänenlaadun.

Katso mitä haluat, missä haluat, milloin haluat. Canal Digital -mobiilisovelluksella voit katsoa ohjelmia myös vaikka älypuhelimella muualla liikkuessasi.

Canal Digitalin uusi OnePlace UHD-digiboksi on enemmän kuin pelkkä TV - se yhdistää kaikki suosituimmat sisällöt ja viihdesovellukset saumattomaksi kokonaisuudeksi.

TARJOUS

Tutustu kaikkiin kanavapaketteihin 3 kk ajan 0 €, jonka jälkeen valitset kanavapakettisi alkaen 19 €/kk sisältäen kaikki maksut. Laite-edut voimassa vain 24 kk sopimuksen yhteydessä. Kanavapaketteja voit vaihtaa kuluitta halutessasi vaikka joka kuukausi. Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille.

  • OnePlace UHD-digiboksi 0 € (ovh. 269 €)
  • HD-antenni & asennus 0 € (ovh. 140 €)
  • Mobiilisovellus & suoratoisto 0 €
  • Kanavapaketit 3 kk 0 €

Alehinnat etusivu

Piilolinssit

Muotia vaatteita

Lelut leikkikalut

Lisäravinteet

TV-kanavia

Lehtiä lukemista

Tilaa lehti tai kirja

Matkaoppaat

Linkit

SÄÄSTÄ RAHAA SÄÄSTÄ AIKAA SÄÄSTÄ VAIVAA


Lähteet ja kuvat: Omat kirjoitukset / Wikipedia / Public Domain / Pixabay.

Lähetä parannusehdotuksia, kysymyksiä tai vastaavaa. Yksityisyyden suoja. Kiitos!

Halvat hotellit lennot ja matkat

Matkatarjouksia

Lentotarjouksia

Hotellitarjouksia

Matkatoimistoja

Senioripelaajat

Aivoharjoittelu

Klassikkopelit

All rights reserved. Unauthorized copying of this page prohibited.

Lisää tämä sivu suosikkeihisi. (CTRL+D)