ALEHINNAT.FI - MAHTAVIA PIILOLINSSITARJOUKSIA, EDULLISET PIILOLINSSIT, NOPEAT PIILOLINSSIEN NETTITILAUKSET - TILAA PIILOLONSSIT HETI

KÄSITTÄMÄTTÖMÄN UPEITA PIILOLINSSITARJOUKSIA. VALITSE, KOKEILE, TUTUSTU JA IHASTU! KATSO ALEHINTAISET PIILOLINSSITARJOUKSET JA TILAA PIILOLINSSIT JO TÄNÄÄN! PIDÄ KIIRETTÄ, SILLÄ SUURIN OSA PIILOLINSSITARJOUKSISTA ON VOIMASSA VAIN RAJOITETUN AJAN.

HUOM! Tarjouksia on todella paljon, joten koko sivun latautuminen saattaa kestää parikymmentä sekuntia tavallista pidempään ... hyvää kannattaa odottaa ...

HUOM! Tarjoushinnat ja mahdolliset tilaajalahjat muuttuvat tiheään tahtiin, joten ajantasaisimmat ja voimassaolevat tiedot löydät aina tarjouslinkin klikkauksen jälkeen kyseisen tuotteen tilauslomakkeen yhteydestä.

Ale-hinnat

Lehtitarjoukset

Sää ja 5vrk sääennuste

Leluja lelukauppa

Taide teos taidekauppa

Matot - matto tarjouksia

Matkapuhelimet

Hotellit lennot matkat

Tervetuloa ALEHINNAT.FI -palvelun piilolinssit sivustolle!

Alehinnat.fi palvelusta voit tilata haluamasi piilolinssit helposti ja nopeasti edulliseen internet-tarjoushintaan. Tilaa piilolinssit heti suoraan omaan kotiisi. Huomaa, että suurin osa piilolinssitarjouksista on todellakin voimassa vain rajoitetun ajan, joten tee tilaus heti!

PIILOLINSSIT

Näköaistilla on tärkeä merkitys ihmisen toimintakyvylle. Näköaisti välittää tietoa ympäristöstä, ohjaa motoriikkaa ja osallistuu kommunikaatioon. Näköaisti välittää aisteista eniten tietoa ympäristöstä. Näköaistiin usein myös luotetaan enemmän kuin muihin aisteihin, sillä näköaisti välittää tiedon nopeasti. Silmän erilaisia taittovirheitä voi korjata silmälaseilla, taittovirhekirurgialla ja piilolinsseillä.

Maailmanlaajuisesti noin 125 miljoonaa ihmistä käyttää piilolinssejä. Piilolinssit ovat suoraan silmän sarveiskalvon eli cornean pinnalle laitettavat yleensä muovista valmistetut pienet linssit. Piilolinssejä löytyy lähes kaikkien tunnettujen taittovirheiden korjaamiseen kuten liki- ja kaukotaitteisuuteen, aikuisnäköisyyteen ja hajataitteisille. Piilolinssejä voidaan käyttää myös pelkästään kosmeettisessa tarkoituksessa muuttamaan silmien väriä. Urheilijat käyttävät paljon piilolinssejä, sillä ne pysyvät pintajännityksen ansiosta tiiviisti silmässä eivätkä rikkoudu helposti. Piilolinssit myös tuottavat verkkokalvolle kuvan, joka on lähempänä luonnollista näköä kuin silmälaseilla korjattu.

Piilolasit voidaan jaotella ryhmiin niiden käyttötarkoituksen mukaan. Korjaavilla linsseillä voidaan parantaa taittovirheiden lisäksi jossain määrin myös värisokeutta, kosmeettisilla linsseillä voidaan muuttaa silmien omaa väriä tai luoda silmään näyttävä kuvio ja suojaavia piilolinssejä voidaan käyttää silmävamman hoidossa. Linssit voidaan jaotella myös käyttöajan mukaan kertalinsseihin, lyhytvaihtovälisiin (käyttöaika 2-4 viikkoa) ja pitkän vaihtovälin linsseihin. Viime aikoina markkinoille on tullut myös jatkuvakäyttöisiä linssejä, joita ei välttämättä tarvitse poistaa silmistä yöksi.

piilolinssit kuva piilarit piilolasit
Piilolinssi

Piilolinssityypin valinnassa kannattaa tukeutua näönhuollon ammattilaisen eli optikon tai optometristin apuun, jotta ratkaisu olisi silmälle hyvä ja ongelmilta vältytään. Oikein käytettynä piilolinssit tarjoavat hyvän ratkaisun näkemisen ja sitä kautta elämän laadun parantamiseen. Optikoiden tai optometristien antamia piilolinssien hoito- ja käyttöohjeita noudattamalla vältytään tulehduksilta ja varmistetaan silmien hyvinvointi. Piilolinsseillä useat harrastukset, askareet ja työtehtävät onnistuvat huomattavasti paremmin kuin silmälaseilla.

kuva piilolinssit piilarit piilolasit
Piilolinssit

Väärin käytettynä piilolinssit voivat olla haitalliset silmille. Ne saattavat muun muassa aiheuttaa silmän pintaan vaurioita, joiden takia silmään saattaa tulla tulehdus. Linssit on tärkeä desinfoida huolellisesti desinfiointinesteellä, joka poistaa bakteereja ja linssin pinnalle kertynyttä proteiinia. Nykyään käytetään yhä enemmän myös monikäyttöisiä yleisnesteitä. Linssien voimakkuuden lisäksi linssien kaarevuus, materiaali, halkaisija ja mahdollinen sylinterivoimakkuus ovat käyttäjäkohtaisia. Useimmissa maissa piilolasien hankinta edellyttää silmien tutkimusta ja reseptiä silmälääkäriltä tai optikolta. Joillekin piilolinssit eivät sovi lainkaan kuivien silmien, allergian tai muun syyn vuoksi.

Yleisimpiä Suomessa myytäviä piilolasimerkkejä ovat esimerkiksi Acuvue, Bausch and Lomb, Biomedics, Blue Ice, Focus, Frequency 55, Kotelo, Occasions Multifocal, Optima FW, Precision UV, Proclear Compatibles, PureVision, SeeQuence ja Surevue.


Alehinnat etusivu

Piilolinssit

Muotia vaatteita

Lelut leikkikalut

Lisäravinteet

TV-kanavia

Lehtiä lukemista

Tilaa lehti tai kirja

Matkaoppaat

Linkit

SÄÄSTÄ RAHAA SÄÄSTÄ AIKAA SÄÄSTÄ VAIVAA

Tilaa piilolinssit suoraan netistä helposti ja edullisesti


Lähteet ja kuvat: Omat kirjoitukset / Wikipedia / Public Domain.

Lähetä parannusehdotuksia, kysymyksiä tai vastaavaa. Yksityisyyden suoja. Kiitos!

Halvat hotellit lennot ja matkat

Matkatarjouksia

Lentotarjouksia

Hotellitarjouksia

Matkatoimistoja

All rights reserved. Unauthorized copying of this page prohibited.