ALEHINNAT.FI - MAHTAVIA MATTO TARJOUKSIA, EDULLISET MATOT, NOPEAT NETTITILAUKSET - TILAA HETI ITSELLESI TAI LAHJAKSI

KÄSITTÄMÄTTÖMÄN UPEITA MATTO TARJOUKSIA. VALITSE, KOKEILE, TUTUSTU JA IHASTU! KATSO MAHTAVAT ALEHINTAISET TARJOUKSET JA TILAA JO TÄNÄÄN! PIDÄ KIIRETTÄ, SILLÄ SUURIN OSA MATTO TARJOUKSISTA ON VOIMASSA VAIN RAJOITETUN AJAN.

HUOM! Tarjoushinnat ja mahdolliset tilaajalahjat muuttuvat tiheään tahtiin, joten ajantasaisimmat ja voimassaolevat tiedot löydät aina tarjouslinkin klikkauksen jälkeen kyseisen tuotteen tilauslomakkeen yhteydestä.

Ale-hinnat

Lehtitarjoukset

Sää ja 5vrk sääennuste

Leluja lelukauppa

Matot - matto tarjouksia

Matkapuhelimet

Hotellit lennot matkat

Tervetuloa ALEHINNAT.FI -palvelun mattosivustolle!

Alehinnat.fi palvelusta voit tilata haluamasi tuotteen helposti ja nopeasti edulliseen tutustumistarjoushintaan. Tilaa suoraan omaan kotiisi tai lahjaksi sinulle tärkeälle ihmiselle. Huomaa, että suurin osa tarjouksista on todellakin voimassa vain rajoitetun ajan, joten tee tilaus heti!

MATTO MATOT MATTOJA

Matto on lattialle levitettävä sisustus- ja käyttötekstiili, joka valmistetaan kutomalla tai solmimalla. Mattojen materiaali vaihtelee käyttötarkoituksen mukaan. Yleisimmät mattotyypit ovat puuvillamatot, nukkamatot, villamatot, silkkimatot, viskoosimatot, plyysimatot, bukleematot, paperinarumatot, sisalomatot, juutti- ja sisalmatot, muovimatot sekä kura- ja kynnysmatot.

persialainen matto matot matto tarjous
Persialainen matto. Klikkaa kuvaa ja katso matto tarjoukset.

Perinteiset puuvillamatot ovat joka kodin käyttömattoja. Ne pitävät hyvin ryhtinsä ja kestävät vesipesun. Puuvillamattojen ryhmään kuuluvat perinteiset räsymatot, lankamatot, puuvillatrikoosta valmistetut ryhdikkäämmät matot sekä uutuutena puuvillatrikoosta tehdyt nukkamatot.

Nukkamatot ovat pehmeitä, pörröisiä ja mukavia. Ne tuovat kotiin lämpöä ja kodikkuutta. Nukkamatot ovat pitkänukkaisia mattoja, joita ennen kutsuttiin ryijymatoiksi. Mattoja valmistetaan eri materiaaleista ja nukan pituus, paksuus ja tiheys vaihtelevat. Nukkamattoja valmistetaan myös erilaisilla pohjilla ja monilla trendikkäillä väreillä ja kuvioilla. Nukkamatot ovat hyvin suosittuja koko Euroopassa.

Villamatto on kestävä, helppohoitoinen ja likaa hylkivä. Hyvä villamatto oikein hoidettuna kestää jopa kymmeniä vuosia. Villamatto voi olla joko käsin solmittu tai konekudottu. Mitä ohuemmasta langasta nukat on solmittu, sitä samettisempi on maton pinta. Konekudotut matot ovat sileänukkaisia ja maton pinta on samettinen.

Silkkimatot ovat käsinsolmittuja tai käsinkudottuja. Niitä saa useina eri väreinä, muotoina ja kokoina. Niillä on miellyttäviä kävellä ja ne tuovat kauniin lisän jokaiseen kotiin. Silkkimatot ovat nykyään lähinnä kiinalaisia. Niitä myyvät vain mattoalan erikoisliikkeet. Ne ovat ylellisiä ja kalliita, mutta käytännössä ikuisia.

Viskoosimatto on viskoosikuidusta tehty plyysimatto, jonka silkkimäinen ja kiiltävä pinta, rikas kuviointi ja väritys jäljittelevät usein silkkimattoja. Viskoosimatto on helppohoitoinen, pölyämätön ja sähköistymätön. Sitä on kevyt käsitellä ja se pysyy ohuudestaan huolimatta hyvin paikoillaan.

Plyysimatot ovat tekokuidusta valmistettuja mattoja, joiden nukka on polypropeenia tai polyamidia. Heatset-käsiteltyjen mattojen ulkonäkö ja tuntu lähentelee villamattoja. Käsittelyssä nukkalangan kuidut kiharretaan loivasti lankamaiseksi, minkä ansiosta matto on sähköistymätön, pölyämätön, helppohoitoinen ja kevyt.

Bukleematon pinta on täynnä pieniä lenkkejä. Lenkit voivat olla myös aukileikattuja, jolloin pinta on plyysimäinen. Maton pinnassa on likaa hylkivä käsittely ja liukumista estää maton pohjan lateksipinnoite. Käytävämatot ovat yleensä helppohoitoisia bukleemattoja. Käytävämattoihin painetaan kuviot. Maton reunat on kantattu tai ylisyrjätty, mikä tarkoittaa niiden huolittelemista tiheällä ompeleella.

Paperinarumatot valmistetaan paperinarusta ja puuvillasta tai pelkästä paperinarusta. Maton pintaan saadaan elävyyttä eri sidoksilla. Paperinarumatto on ryhdikäs, joustava, liukumaton, vesipestävä, pölyämätön, kestävä ja tyylikäs. Paperin vaikean kudottavuuden ja pitkän valmistusprosessin vuoksi paperinarumatot ovat kohtuullisen kalliita.

Sisalo on mattolaatu, joka muistuttaa ulkonäöltään juuttia ja sisalia, mutta on jaloille pehmeämmän tuntuinen kuin varsinainen sisal-matto. Sisalo on pölyämätöntä ja likaahylkivää polypropeenia. Maton pinta on sileä ja kuvioitu eri sidostyypeillä. Sisalosta valmistetaan sekä keskilattia- että käytävämattoja.

Juutti on luonnon kuitukasvi, joka kasvaa etupäässä Intiassa, Bangladeshissa ja Kiinassa. Juuttia käytetään mattomateriaalina yksinään sekä sekoitettuna muiden kuitujen kanssa. Plyysimatoissa myös pohja voi olla juuttia.

Sisalmatot valmistetaan yleensä pelkästä sisalista ja pintakuviointi on tavallisesti hyvin yksinkertainen. Sisal-maton pinta on karhea ja se kestää kovaa kulutusta. Sisal-mattoa käytetään kodin edustustiloissa, auloissa, eteisissä, julkisten tilojen kabineteissa ja kokoustiloissa sekä lasitetuilla terasseilla ja parvekkeilla.

Muovimatot kudotaan pelkästään muovista tai muovia yhdistetään puuvillakuteeseen. Muovimattoja käytetään lähinnä keittiössä, eteisessä, lastenhuoneessa, kodinhoitohuoneessa ja kesämökillä. Muovimatto on jalalle pehmeä ja se kestää hyvin myös vettä.

Kuramattoja on monenlaisia. Niiden tehtävä on estää kuran ja lian kulkeutuminen sisälle. Avopohjaisia ruohomattoja ja kynnysmattoja käytetään ulko-oven edessä, jolloin roskat putoavat maton alle. Tuulikaapin matoksi taas soveltuu umpipohjainen, kosteutta imevä matto, jotta kura ja kosteus eivät pääse vahingoittamaan lattiaa.


Alehinnat etusivu

Piilolinssit

Muotia vaatteita

Lelut leikkikalut

Lisäravinteet

TV-kanavia

Lehtiä lukemista

Tilaa lehti tai kirja

Matkaoppaat

Linkit

SÄÄSTÄ RAHAA SÄÄSTÄ AIKAA SÄÄSTÄ VAIVAA

Tilaa suoraan netistä helposti ja edullisesti


Lähteet ja kuvat: Omat kirjoitukset / Wikipedia / Public Domain / Pixabay.

Lähetä parannusehdotuksia, kysymyksiä tai vastaavaa. Yksityisyyden suoja. Kiitos!

Halvat hotellit lennot ja matkat

Matkatarjouksia

Lentotarjouksia

Hotellitarjouksia

Matkatoimistoja

Senioripelaajat

Aivoharjoittelu

Klassikkopelit

All rights reserved. Unauthorized copying of this page prohibited.

Lisää tämä sivu suosikkeihisi. (CTRL+D)