ALEHINNAT.FI - MAHTAVIA MUOTITARJOUKSIA, EDULLISIA VAATTEITA, NOPEAT NETTITILAUKSET - TILAA HETI ITSELLE TAI LAHJAKSI

KÄSITTÄMÄTTÖMÄN UPEITA TARJOUKSIA. VALITSE, KOKEILE, TUTUSTU JA IHASTU! KATSO MAHTAVAT ALEHINTAISET TARJOUKSET JA TILAA JO TÄNÄÄN! PIDÄ KIIRETTÄ, SILLÄ SUURIN OSA TARJOUKSISTA ON VOIMASSA VAIN RAJOITETUN AJAN.

HUOM! Tarjoushinnat ja mahdolliset tilaajalahjat muuttuvat tiheään tahtiin, joten ajantasaisimmat ja voimassaolevat tiedot löydät aina tarjouslinkin klikkauksen jälkeen kyseisen tuotteen tilauslomakkeen yhteydestä.

Ale-hinnat

Lehtitarjoukset

Sää ja 5vrk sääennuste

Leluja lelukauppa

Matot - matto tarjouksia

Matkapuhelimet

Hotellit lennot matkat

Tervetuloa ALEHINNAT.FI -palvelun muotisivustolle!

Alehinnat.fi palvelusta voit tilata haluamasi tuotteen helposti ja nopeasti edulliseen tutustumistarjoushintaan. Tilaa suoraan omaan kotiisi tai lahjaksi sinulle tärkeälle ihmiselle. Huomaa, että suurin osa tarjouksista on todellakin voimassa vain rajoitetun ajan, joten tee tilaus heti!

MUOTI

kuva Marie Antoinette oman aikansa muoti-ikoni
Marie Antoinette
aikansa muoti-ikoni

Muoti on laaja käsite, joka tarkoittaa pääosin sitä, mikä juuri nyt on suosittua. Muoti syntyy, muuttuu ja kiertää. Uusi muoti syntyy kun tarpeeksi moni ihminen alkaa matkia toista jossain tietyssä asiassa. Muoti muuttuu, kun ihmiset arvostavat vähemmän tai kyllästyvät aiemmin suosittuihin asioihin ja omaksuvat tilalle jotakin uutta. Muoti myös kiertää, kun aiemmin muodissa olleet asiat tulevat taas myöhemmin uudelleen muotiin.

kuva brasilialainen valokuvamalli Gisele Bündchen - yksi tunnetuimpia kasvoja muotilehtien kannessa
Brasilialainen malli Gisele Bündchen
yksi tunnetuimpia kasvoja muotilehtien kannessa

Elämänaloista muodin vaikutus tiedostetaan selvimmin pukeutumisessa ja usein muodista puhuttaessa tarkoitetaankin nimenomaan muotivaatteita. Jotkut kaupungit tunnetaan maailmanlaajuisina muotikeskuksina tai muodin pääkaupunkeina. Näissä kaupungeissa pidetään muotinäytöksiä, joissa suunnittelijat esittelevät uudet vaatemallistonsa yleisölle. Muodin pääkaupunkeja ovat Tokio, Lontoo, Pariisi, Milano ja New York. Nämä viisi kaupunkia ovat kuuluisia merkittävästä vaikutuksestaan maailmanlaajuiseen muotiin ja niissä sijaitsevat suurimpien muotiyhtiöiden pääkonttorit. Muutkin kaupungit kuten Mumbai, Los Angeles, Soul, Berliini, Rooma, Osaka, Toronto, Hong Kong, Dubai, Sao Paulo, Sydney, Moskova, Madrid ja Shanghai pitävät myös muotinäytöksiä ja ne huomataan joka vuosi yhä paremmin.

Pukeutumisen ohella muita muodin alueita ovat esimerkiksi arkkitehtuuri, taide, ruumiinrakenne, kosmetiikka, tanssi, musiikki, hiustyyli, slangi, talous- ja kulutustottumukset, viihde, pelit, harrastukset ja urheilu. Muoti ilmenee jopa kiinnostuksena tietynlaisiin uskonnollisiin liikkeisiin tai tieteellisiin teorioihin. Kaupallisesti muotia voidaan hyödyntää saamalla ihmiset ostamaan ja hankkimaan uusia asioita.

Termit muodikas ja epämuodikas kuvaavat sitä, sopiiko joku tai jokin nykyiseen tai ei niin nykyiseen, suosittuun ilmaisutapaan. Ei niin nykyiseen ilmaisutapaan sopii termi "retro". Retro muodissa vanhasta tulee yllättäen uutta ja se on siksi muodikasta. Termiä "muoti" käytetään usein positiivisessa tarkoituksessa, synonyyminä glamourille, kauneudelle ja tyylille. Tässä tarkoituksessa muodit ovat tietynlaista yhteistä taidetta, jonka kautta kulttuuri tarkastelee kauneus ja hyvyys käsityksiään. Termiä "muoti" käytetään joskus myös negatiivisessa tarkoituksessa, synonyyminä muoti- ja trendihulluudelle ja materialismille.

Adelta, Arabia, Avarte, Chao & Eero Jewel, Covo, David Design, Desico, Design House Stockholm, Doctor Design, Eva Solo, Fatboy the Original, Finsk, Fokus Fabrik, Forme, Gense, Hackman, Harri Koskinen Works, Hay, Helkama, Iittala, Inno, Issey Miyake, IVANAhelsinki, Kakara, Karhu Originals, KIDE MSCHIC, Kipikude, Kosta Boda, Kotonadesign, Kukka, Le Klint, Lightyears, Lisa Johansson-Pape, Louis Poulsen, Lumi Accessories, Luxo, Magis, Majamoo, Marimekko, Mema/Gab, Menu, Minus Tio, Muovo, Muuto, Nada Go-Go, Normann Copenhagen, Opinio Helsinki, Orrefors, Perhonen, Piiroinen, Pioni Design, Polkka Jam, ProFeelDesign, Rosendahl, Sagaform, Secto Design, Selki-asema, Showroom Finland, Sokeva-Käsityö, Stelton, Studio Eero Aarnio, Suunto, Tapiovaara design, Tiia Vanhatapio, Tonfisk Design, Tunto, Vanhatapio Bebes, Verso Design, Vivero, Woodnotes, Yki Nummi, Zukale&Huoviala

Nykyajan yhteiskunta ja media painostavat ihmisiä pysymään muodin mukana, joka osaltaan nostaa ihmisten tahtoa seurata valtavirtaa. Yksittäiset ihmiset voivat luoda muoteja, jos he saavuttavat tietyn arvostuksen ja fanilauman. Esimerkiksi David Beckhamin hiukset Japanin ja Etelä-Korean MM-kisojen aikaan synnytti valtavan bekkisletti-buumin, jolloin tuhannet nuoret miehet hankkivat samanlaisen kampauksen kuin heidän esikuvallaan oli. Muita oman aikansa muoti-ikoneita ovat olleet muun muassa Marie Antoinette, Prinsessa Diana ja Gisele Bündchen.


Alehinnat etusivu

Piilolinssit

Muotia vaatteita

Lelut leikkikalut

Lisäravinteet

TV-kanavia

Lehtiä lukemista

Tilaa lehti tai kirja

Matkaoppaat

Linkit

SÄÄSTÄ RAHAA SÄÄSTÄ AIKAA SÄÄSTÄ VAIVAA

Tilaa suoraan netistä helposti ja edullisesti


Lähteet ja kuvat: Omat kirjoitukset / Wikipedia / Public Domain / Pixabay.

Lähetä parannusehdotuksia, kysymyksiä tai vastaavaa. Yksityisyyden suoja. Kiitos!

Halvat hotellit lennot ja matkat

Matkatarjouksia

Lentotarjouksia

Hotellitarjouksia

Matkatoimistoja

Senioripelaajat

Aivoharjoittelu

Klassikkopelit

All rights reserved. Unauthorized copying of this page prohibited.

Lisää tämä sivu suosikkeihisi. (CTRL+D)